Huisarts Pierre Gijsbers

Pierre Gijsbers

Huisarts

Na de basisopleiding in Maastricht, met enkele studiejaren in de tropen, heb ik 2 jaar op een spoedeisende hulp gewerkt. Hierna koos ik, vanwege het continue en persoonsgerichte karakter, voor het vak huisarts. Na de opleiding en enkele jaren werk als huisarts in Amsterdam kwam ik als snel hier in de praktijk werken.
Ik ben een dokter die graag werkt vanuit uw hulpvraag en waarde hecht aan een duidelijke communicatie. Vragen zijn daarom welkom en uitleg geven doe ik graag.

Renate Rondeel

Huisarts

Sinds 1991 ben ik huisarts in deze praktijk . Eerst met Wim van Beurden op de Hatertseweg en sinds 2002 in ons pand aan de Couwenbergstraat waar we met veel plezier met de 2 praktijken samen werken. Ook is het aantal medewerkers enorm uitgebreid zodat we veel meer mogelijkheden hebben om allerlei m.n. ook chronische problemen als suikerziekte, COPD maar ook psychische problematiek kunnen begeleiden.Het leuke van het huisartsen vak voor mij blijft de grote verscheidenheid aan kleine maar ook ingewikkelde problemen tegen te komen en deze te behandelen of te begeleiden in een persoonlijk contact.

Wat het bijzonder maakt is dat we mensen, van baby tot oude mensen, vaak heel veel jaren kennen waardoor er een speciale band kan ontstaan en we ook de woon/gezinssituatie leren kennen.
Hatert is een kleurrijke wijk met veel verschillende mensen, waar we heel prettig samen werken met andere gezondheidswerkers in de eerstelijnszorg.


Kubra

Assistente

Maud

Assistente

Mariƫlle

Assistente

Naouel

Assistente


Brechtje Hermans

Waarnemend Huisarts


Nardie

POH-S


Tine

POH-GGZ