Huisarts Pierre Gijsbers

Pierre Gijsbers

Huisarts

Na de basisopleiding in Maastricht, met enkele studiejaren in de tropen, heb ik 2 jaar op een spoedeisende hulp gewerkt. Hierna koos ik, vanwege het continue en persoonsgerichte karakter, voor het vak huisarts. Na de opleiding en enkele jaren werk als huisarts in Amsterdam kwam ik als snel hier in de praktijk werken.

Ik ben een dokter die graag werkt vanuit uw hulpvraag en waarde hecht aan een duidelijke communicatie. Vragen zijn welkom en uitleg geven doe ik graag.

Renate Rondeel

Huisarts

Sinds 1991 ben ik huisarts in deze praktijk. Het leuke van het huisartsen vak voor mij blijft de grote verscheidenheid aan kleine maar ook ingewikkelde problemen tegen te komen en deze te behandelen of te begeleiden in een persoonlijk contact. Wat het bijzonder maakt is dat we mensen, van baby tot oude mensen, vaak heel veel jaren kennen waardoor er een speciale band kan ontstaan en we ook de woon/gezinssituatie leren kennen.
Hatert is een kleurrijke wijk met veel verschillende mensen, waar we heel prettig samen werken met andere gezondheidswerkers in de eerstelijnszorg.


Heleen van Vugt

Waarnemend huisarts


Nardie

Praktijkondersteuner

POH-S


Lisette

Praktijkondersteuner

POH-S

Tine

Praktijkondersteuner

POH-GGZ


Barbara

Praktijkondersteuner

POH-GGZ jeugd

Kubra

Doktersassistente

Maud

Doktersassistente

Mariëlle

Doktersassistente

Naoël

Doktersassistente