Huisarts Pierre Gijsbers

Pierre Gijsbers

Huisarts

BIG nummer 69063354701

Na de basisopleiding in Maastricht, met enkele studiejaren in de tropen, heb ik 2 jaar op een spoedeisende hulp gewerkt. Hierna koos ik, vanwege het continue en persoonsgerichte karakter, voor het vak huisarts. Na de opleiding en enkele jaren werk als huisarts in Amsterdam kwam ik als snel hier in de praktijk werken.

Ik ben een dokter die graag werkt vanuit uw hulpvraag en waarde hecht aan een duidelijke communicatie. Vragen zijn welkom en uitleg geven doe ik graag.

Huisarts Renate Rondeel

Renate Rondeel

Huisarts

BIG nummer 1902359101

Sinds 1991 ben ik huisarts in deze praktijk. Het leuke van het huisartsen vak voor mij blijft de grote verscheidenheid aan kleine maar ook ingewikkelde problemen tegen te komen en deze te behandelen of te begeleiden in een persoonlijk contact. Wat het bijzonder maakt is dat we mensen, van baby tot oude mensen, vaak heel veel jaren kennen waardoor er een speciale band kan ontstaan en we ook de woon/gezinssituatie leren kennen.
Hatert is een kleurrijke wijk met veel verschillende mensen, waar we heel prettig samen werken met andere gezondheidswerkers in de eerstelijnszorg.

Heleen van Vugt

Huisarts

BIG nummer 09916645301

Sinds 2018 werk ik als huisarts. Voorafgaand aan mijn opleiding huisartsgeneeskunde heb ik gewerkt in de Sint Maartenskliniek op de afdeling orthopedie, in het CWZ op de afdeling intensive care en bij Pro Persona op de afdeling neuropsychiatrie. Ik hou ervan mensen beter te leren kennen en help u graag wanneer er tegenslagen zijn. Dat is de reden dat ik huisarts ben geworden.

Dokter van Vugt is tot 1 oktober met zwangerschapsverlof.


Naoël

Praktijkondersteuner 
POH-S

Tine

Praktijkondersteuner 
POH-GGZ

Barbara

Praktijkondersteuner 
POH-GGZ jeugd


Kübra

Doktersassistente

Maud

Doktersassistente

Mariëlle

Doktersassistente

Anouck

Doktersassistente