Als u nog geen huisarts in Nijmegen heeft en u woont bij ons in de buurt (Hatert), dan is het goed om te weten dat wij open zijn voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Gijsbers & Rondeel is gevestigd aan de Couwenbergstraat 34 Nijmegen, achter winkelcentrum Hatert. Wij vinden het belangrijk dat wij bij spoed tijdig bij u aanwezig kunnen zijn. Daarom schrijven wij alleen patiënten in die in de wijk Hatert of Weezenhof wonen. Mocht u twijfelen neem dan gerust contact op met een van onze doktersassistenten.

Inschrijven kan met onderstaand inschrijfformulier. Wij vragen u voor uw eerste afspraak het inschrijfformulier bij onze assistente persoonlijk af te leveren. Geef ook bij uw oude huisarts aan dat zij uw medische gegevens naar onze praktijk kunnen sturen. Voor het inschrijven hebben wij ook een kopie van een geldig legitimatiebewijs nodig. Wanneer wij alle formulieren ontvangen hebben kunnen we u definitief inschrijven.

Praktijkfolder

In onze praktijkfolder staat de belangrijkste informatie voor u samengevat. Handig om deze uit te printen en thuis op een centrale plaats te bewaren.

Verhuizing

Het is belangrijk dat u bij een verhuizing contact opneemt met onze assistente. Als uw nieuwe adres ver buiten ons praktijkgebied valt is het wenselijk dat u een andere huisarts zoekt, omdat uw huisarts in geval van nood tijdig bij u aanwezig moet kunnen zijn.

Wijziging persoonsgegevens

Mocht er iets aan uw gegevens veranderen (bijvoorbeeld telefoonnummer) dan graag dit doorgeven aan de assistente. U kunt daarvoor het wijzigingsformulier gebruiken.