U kunt zich in onze praktijk inschrijven als nieuwe patiënt. Wij vinden het belangrijk dat wij bij spoed tijdig bij u aanwezig kunnen zijn, daarom schrijven wij alleen patiënten in die in de wijk Hatert of Weezenhof wonen. Mocht u twijfelen neem dan gerust contact op met een van onze doktersassistenten.

Geef ook bij uw oude huisarts aan dat zij uw medische gegevens naar onze praktijk kunnen sturen. En neemt u alstublieft bij uw eerste bezoek aan de praktijk uw legitimatie mee.

Praktijkfolder

In onze praktijkfolder staat de belangrijkste informatie voor u samengevat. Handig om deze uit te printen en thuis op een centrale plaats te bewaren.

Verhuizing

Het is belangrijk dat u bij een verhuizing contact opneemt met onze assistente. Als uw nieuwe adres ver buiten ons praktijkgebied valt is het wenselijk dat u een andere huisarts zoekt, omdat uw huisarts in geval van nood tijdig bij u aanwezig moet kunnen zijn.

Wijziging persoonsgegevens

Mocht er iets aan uw gegevens veranderen (bijvoorbeeld telefoonnummer) dan graag dit doorgeven aan de assistente. U kunt daarvoor het wijzigingsformulier gebruiken.