Huisarts in opleiding

Gepubliceerd door Tessa Versteegde op

In onze praktijk worden artsen opgeleid tot huisarts. Dokter Gijsbers is de huisartsopleider. Een huisarts in opleiding is afgestudeerd als arts en is bevoegd om zelfstandig medische problemen te beoordelen en te behandelen. Natuurlijk kan de huisarts in opleiding altijd overleggen de huisarts als er twijfel is.

Een huisarts in opleiding blijft gedurende een jaar in de praktijk. Deze arts heeft eigen spreekuren. De assistente kan u dan ook een afspraak aanbieden bij de huisarts in opleiding. Indien u daar bezwaar tegen heeft kunt u dat aangeven zodat een afspraak gegeven kan worden bij uw eigen huisarts.

Vanaf 3 maart begint Liset Habets bij ons in de praktijk. Graag stelt zij zich aan u voor:

Vanaf 3 maart begin ik aan de huisartsopleiding en daarbij zal ik de komende 15 maanden op maandag, dinsdag en vrijdag meewerken in de praktijk. Ik heb mijn studie geneeskunde gevolgd aan de Radboud universiteit. Na mijn afstuderen in 2017 heb ik gewerkt als basisarts op de spoedeisende hulp, de intensive care en in een verpleeghuis bij ouderenzorg. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten in de praktijk.  Liset Habets 

Categorieën: Geen categorie